Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "HĂ€r vill inte hundar bo" by Anna Ehring # Book PDF Kindle ePub Free

HĂ€r vill inte hundar bo

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HĂ€r vill inte hundar bo
  • Author : Anna Ehring
  • Release Date : January 04, 2013
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 5051 KB

Description

Allt Maria vill ha Ă€r en hund. Men mamma sĂ€ger att hundar inte trivs bland höghus och asfalt. ÄndĂ„ drömmer Maria: om en hund, om att mamma och pappa inte ska skilja sig och om en kompis.

SÄ nÀr Ofelia börjar pÄ dagis blir Maria vÀldigt glad. Ofelia Àr inte yvig och busig utan en riktig prinsessflicka med gula sidenband i hÄret, en sÄdan som Maria önskar att hon var. Ibland. För Maria Àr en nog mer en sÄdan som det liksom blir lite tokigt för.

Det hĂ€r Ă„ret hĂ€nder det mycket i Marias liv. Hon gĂ„r ner sig i en gödselhög, tappar bort mamma i det stora varuhuset, mĂ„lar lillsyrrans hĂ„r med nagellack och klĂ€mmer tummen i ytterdörren sĂ„ att mamma skriker ”Jag blir galen!”. Och mitt i allt hĂ„ller Maria benhĂ„rt fast i drömmen om en alldeles egen hund.

Efter DrakhjĂ€rtaserien Ă€r Anna Ehring tillbaka med klassisk höglĂ€sning av bĂ€sta sort. HĂ€r ger hon oss en kapitelbok dĂ€r hon med barnets blick pĂ„ vĂ€rlden skildrar hur det kan vara att vara sex Ă„r, med rĂ€dslor, lyckopirr och drömmar. "Det Ă€r ofta roligt och underfundigt. Samtidigt skriver Ehring med en strĂ€vhet som gör att hon aldrig hamnar i det klyschigt smĂ„barnscharmiga. InkĂ€nnande och nyanserat gestaltar hon sin unga huvudpersons liv nĂ€r förĂ€ldrarnas skilsmĂ€ssa stĂ€ller allt pĂ„ sin spets. Tillsammans med Lotta Geffenblads uttrycksladdade och humoristiska illustrationer blir det en mycket levande skildring. Ehring har en högt utvecklad förmĂ„ga att med nĂ„gra fĂ„ ord ge tyngd Ă„t hĂ€ndelser vuxna kan uppfatta som smĂ„saker." Göteborgs-Posten


Free Download "HĂ€r vill inte hundar bo" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "HĂ€r vill inte hundar bo" by Anna Ehring # Book PDF Kindle ePub Free"